NOÚ patrí medzi 5 Najatraktívnejších zamestnávateľov

28.01.2021
Ďakujeme všetkým našim zamestnancom, ktorí poskytujú kvalitnú zdravotnú starostlivosť pacientom a tiež zamestnancom, ktorí majú veľkú zásluhu na fungovaní prevádzky nášho ústavu.

Uplynulý rok bol nesmierne náročný pre všetkých - vrátane našich pacientov, kolegov, zdravotníckych aj nezdravotníckych zamestnancov Národného onkologického ústavu. Korona nám denne hádže polená pod nohy, no my aj napriek tomu pokračujeme v liečbe onkologických pacientov najlepšie, ako vieme.

O to väčšiu radosť máme z umiestnenia v TOP 5 v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť v ankete NAJATRAKTÍVNEJŠÍ ZAMESTNÁVATEĽ 2020, ktorú už niekoľko rokov organizuje profesia.sk.

Veľká VĎAKA patrí všetkým, ktorí sa podieľajú na tom, aby v našom ústave každodenné činnosti fungovali čo najhladšie - všetkým zdravotníčkam a zdravotníkom, kolegom z údržby, administratívy, zamestnancom kuchyne, skladníkom, vrátnikom, ... Jednoducho všetkým, ktorí denne prechádzajú našou vrátnicou, zaznamenávajú svoj príchod na zamestnaneckých termináloch a prikladajú ruku k tomu, aby Národný onkologický ústav mohol byť tým, čím je.

Na ankete "Najatraktívnejší zamestnávateľ" sa v ročníku 2020 zúčastnil rekordný počet ľudí, hlasovalo ich viac ako 78 000. Nominovaných bolo 237 spoločností v desiatich kategóriách. Pandémia nového koronavírusu pozmenila dôvody výberu najatraktívnejšieho zamestnávateľa. Najdôležitejším faktorom pre respondentov bol dobrý kolektív a ľudia, potom dobré meno spoločnosti, pracovná istota, dlhodobá tradícia firmy, kvalitné služby a produkty a silná a známa značka. Najväčšia vzorka hlasujúcich bola vo veku 35 až 49 rokov. Spomedzi krajov hlasovalo najviac ľudí z Bratislavy a okolia, Nitrianskeho a Košického kraja.